Servicii la Pensiunea Cherhana

CAZARE

Resortul turistic Pensiunea Cherhana este compus din doua cladiri si insumeaza 12 camere (7 camere duble si 5 camere duble deluxe). Acestea sunt dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat. De asemenea, Resortul Pensiunii Cherhana va pune la dispozitie o piscina dotata cu jacuzzi si lumini, precum si o curte generoasa perfecta pentru plimbari si relaxare.

RESTAURANT

Mai mult, restaurantul are preparate delicioase, 100% naturale, facute dupa retete traditionale foarte vechi. In bucataria restaurantului se pregatesc produse proaspete, predominand preparatele din peste. Aici veti manca cea mai buna ciorba de peste, fara indoiala. Pentru mai multe informatii despre preturi accesati sectiunea TARIFE.

EXCURSII SI BIRDWATCHING

Crisan

Crisan este o locatie de neuitat, datorita peisajelor si a linistei din jur. Pescuitul este principala activitate a localnicilor, insa si a turistilor care vor sa vina sa se destinda si sa se bucure de aceasta indeletnicire relaxanta. Intrucat in apele Dunarii sunt o multime de specii de peste, precum crap, caras, avat, somn, stiuca si nu numai, pasionatii de pescuit pot tine “firul intins” cat e ziua de lunga.

De altfel, aceasta zona este cunoscuta datorita multitudinii de specii de pasari. Veti observa ca pe parcursul plimbarilor cu barca veti avea ocazia de a vedea pasari migratoare, care calatoresc intre regiunea tropicala si arctica. Mai mult, veti observa specii de pasari rare, cu adevarat spectaculoase.

Daca nu sunteti un fan al pescuitului, dar doriti relaxare deplina, aceasta este, cu siguranta, locul potrivit. Aveti ocazia de a va petrece timpul in natura si de a va bucura de peisaje nemaipomenit de frumoase. Mai mult, lacurile care inconjoara pensiunea contureaza o priveliste incantatoare. Pentru mai multe informatii despre preturi accesati sectiunea EXCURSII.

Cu o intindere de peste 7 km, Crisan reprezinta un veritabil nod de plecare spre localitati din toata Delta:

  • spre nord catre Chilia Veche, balta Matita, Mila 23;
  • spre sud catre satul Caraorman si bratul Sfantu Gheorghe;
  • spre vest catre Tulcea;
  • spre est catre Sulina.

De aici e foarte simplu sa vizitati orice colt al Deltei Dunarii va doriti. Pentru a ne asigura ca aveti aceasta oportunitate, organizam excursii de aproape 4 ore, timp in care puteti sa admirati plante nemaintalnite, specii rare de pasari, paduri care au peste 3000 de specii de animale.

Delta Dunarii este o rezervatie cu adevarat incantatoare. Ea impresioneaza orice turist, indiferent ca vine din zona urbana sau rurala si isi doreste sa uite total de grijile zilnice. Fauna si flora sunt cu adevarat deosebite, iar pasionatii de fotografie au ocazia de a surprinde cadre unice.

Pentru o vacanta de vis va asteptam la Pensiunea Cherhana. Numai aici va puteti bucura de natura inconjuratoare si de peisaje pitoresti. Este locul ideal pentru relaxare si odihna!