Cum ajung aici?

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Cherhana Resort se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge:                                                                        

  • Transfer din Tulcea – 100 lei/persoana/tur, copii sub 2 ani – Gratuit, copii peste 2 ani sunt incadrati ca adulti (Curse de tip maxi-taxi cu plecare din Tulcea Port Aval – aceasta este o parcare pazita si cu plata la malul Dunarii pe care o gasiti pe Google Maps/Waze – 30 lei/zi). Important: acest serviciu nu este oferit de Cherhana Resort si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil cu minim o zi, iar cand va imbarcati mentionati ca doriti sa va lase la Cherhana Resort din Crisan, pe canalul Caraorman.
  • Durata transferului este de aproximativ 1 ora
  • Aceste ambarcatiuni circula din 2 in 2 ore incepand cu ora 08:00. Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.

Delta Travel Star0752 917 592
Facebook: @tdssulina – Travel Delta Star – TDS

  • Transfer privat din Tulcea – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R) 
  • Transfer privat din Murighiol – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)
Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan
Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan, judetul Tulcea? Prin transfer din Tulcea / curse de tip maxi-taxi. Restaurant Delta Dunarii – va asteptam si la cel mai bun restaurant din Delta Dunarii – Cherhana Resort Crisan – premiat cu “Margareta de Aur”! Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!

Divider Free Img 2

Relaxare in Delta Dunarii

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!