Cum ajung aici?

La Pensiunea Cherhana se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge direct la Pensiune:

  • Transfer din Tulcea – 60lei/persoana/tur (Curse de tip maxi-taxi cu plecare de pe faleza din Tulcea sau din Tulcea Port Aval). Gasiti mai jos o lista cu companiile de transport si numerele acestora de telefon. Important: acest serviciu nu este oferit de Pensiunea Cherhana si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil in care sa mentionati ca doriti sa va lase la Pensiunea Cherhana.
    Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.

Delta Travel Star0752 917 592
Facebook: @tdssulina – Travel Delta Star – TDS

  • Transfer privat din Tulcea – 800 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

IMPORTANT
In cazul in care optati pentru alt tip de transfer care nu va lasa direct la locatia noastra, nu asiguram transportul din sat si nu se poate ajunge pe jos deoarece distanta este foarte mare. In sat nu exista alte mijloace de transport in afara ambarcatiunilor.

Parcarea
In ceea ce priveste parcarea masinii in Tulcea, va recomandam parcarea pazita si cu plata de la Tulcea Port Aval (gasiti locatia in aplicatia Google Maps) – 25 lei/zi – acesta nu este un serviciu oferit de Pensiunea Cherhana.

Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan
Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan, judetul Tulcea? Prin transfer din Tulcea / curse de tip maxi-taxi. Restaurant Delta Dunarii – va asteptam si la cel mai bun restaurant din Delta Dunarii – Cherhana Resort Crisan – premiat cu “Margareta de Aur”! Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!

Divider Free Img 2

Relaxare in Delta Dunarii

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!