Cum se ajunge la Pensiunea Cherhana

La Pensiunea Cherhana se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge direct la Pensiune:

  • Transfer din Tulcea – 60lei/persoana/tur (Curse de tip maxi-taxi cu plecare de pe faleza din Tulcea sau din Tulcea Port Aval). Gasiti mai jos o lista cu companiile de transport si numerele acestora de telefon. Important: acest serviciu nu este oferit de Pensiunea Cherhana si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil in care sa mentionati ca doriti sa va lase la Pensiunea Cherhana. Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00

Nautica Sulina 0747 976 427

https://www.facebook.com/nauticasulina/

Delta Travel Star0752 917 592

https://www.facebook.com/tdssulina/

Eco Delta Trip0742 529 011

https://www.facebook.com/EcoDeltaTrip/

    • Transfer privat din Tulcea – 800 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maxima a ambarcatiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

IMPORTANT: In cazul in care optati pentru alt tip de transfer care nu va lasa direct la locatia noastra, nu asiguram transportul din sat si nu se poate ajunge pe jos deoarece distanta este foarte mare. In sat nu exista alte mijloace de transport in afara ambarcatiunilor.

Parcarea: In ceea ce priveste parcarea masinii in Tulcea, va recomandam parcarea pazita si cu plata de la Tulcea Port Aval (gasiti locatia in aplicatia Google Maps) – 25 lei/zi – acesta nu este un serviciu oferit de Pensiunea Cherhana.