Cum ajung aici?

La Cherhana Resort se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge:

 • Transfer din localitatea Murighiol – 100 lei/persoana/tur Pentru oaspetii nostri organizam zilnic transferuri Murighiol – Crisan si Crisan – Murighiol. Fiind un serviciu organizat de Cherhana Resort, beneficiati de parcare gratuita si pazita. Durata transferului este de aproximativ 1 ora si are urmatorul program:
  – plecare din Murighiol la ora 14:30;
  – plecare din Crisan la ora 13:00.                                                                             
 • Transfer din Tulcea – 60 lei/persoana/tur (Curse de tip maxi-taxi cu plecare de pe faleza din Tulcea sau din Tulcea Port Aval). Important: acest serviciu nu este oferit de Cherhana Resort si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil in care sa mentionati ca doriti sa va lase la Cherhana Resort din Crisan, pe canalul Caraorman.
 • Durata transferului este de aproximativ 1 ora
  Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.

Delta Travel Star0752 917 592
Facebook: @tdssulina – Travel Delta Star – TDS

 • Transfer privat din Murighiol – 800 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)
 • Transfer privat din Tulcea – 800 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

Parcarea

Parcarea masinii in Murighiol, parcarea pazita o gasiti in aplicatia Google Maps – Parcare Cherhana Resort – 25 lei/zi – acesta nu este un serviciu oferit de Cherhana Resort.

In ceea ce priveste parcarea masinii in Tulcea, va recomandam parcarea pazita si cu plata de la Tulcea Port Aval (gasiti locatia in aplicatia Google Maps) – 25 lei/zi – acesta nu este un serviciu oferit de Cherhana Resort.

Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan
Cum ajungi la Cherhana Resort Crisan, judetul Tulcea? Prin transfer din Tulcea / curse de tip maxi-taxi. Restaurant Delta Dunarii – va asteptam si la cel mai bun restaurant din Delta Dunarii – Cherhana Resort Crisan – premiat cu “Margareta de Aur”! Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!

Divider Free Img 2

Relaxare in Delta Dunarii

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!