Restaurant Delta Dunarii – Tulcea 

Resort turistic de 5 margarete, pensiunea Cherhana reprezinta locatia ideala in care sa va planificati urmatoarea vacanta. Aici, pe langa relaxarea indusa de peisajele de poveste, la care se adauga servicii precum marina si piscina dotata cu jacuzii, aveti la dispozitie un restaurant cu preparate traditionale delicioase, gatite special pentru turistii care ne viziteaza anual.

Ne place sa spunem ca pensiunea noastra dispune de cel mai bun restaurant din Delta Dunarii, iar acest lucru poate fi confirmat de premiul “Margareta de Aur” castigat in anul 2013 de catre bucataria restaurantului pentru cele mai gustoase retete traditionale. Cu siguranta, va veti convinge de acest lucru inca de la prima comanda pe care o veti face la noi.

IMPORTANT

Unitatea noastra de cazare dispune de o bucatarie de capacitate mica si poate prepara doar meniul zilei care este stabilit de catre unitatea de cazare in ziua respectiva in functie de capturile de peste. Bucataria nu poate prepara produse à la carte sau cu alt specific aceasta fiind specializata doar pe preparate din peste.

  SUPLIMENT DEMIPENSIUNE  – 85 LEI/PERSOANA/ZI

 SUPLIMENT PENSIUNE COMPLETA – 150 LEI/PERSOANA/ZI

  • Supliment demipensiune (cina) – aperitiv + fel principal +  desert
  • Supliment pensiunea completa (pranz+cina) – (cina) – aperitiv + fel principal +  desert

                                                                                                      – (pranz) – ciorba + fel principal + desert

Pentru ca promovam specificul traditional din Delta Dunarii, preparatele noastre sunt bazate in primul rand pe peste, din ingrediente 100% naturale. Asadar, va garantam ca ajunsi la Pensiunea Cherhana, veti putea spune ca ati mancat cea mai buna ciorba de peste.

Ne dorim sa petreceti cateva momente speciale in locatia noastra in care confortul turistilor nostri este pe primul plan. Cu siguranta, atunci cand va alegeti destinatia pentru vacanta, va ganditi nu doar la ceea ce ofera resortul in sine, ci si la conditiile de cazare, la ceea ce puteti manca pe perioada vacantei si, bineinteles, la modalitatile de petrecere a timpului liber.

Personalul pensiunii Cherhana e de parere ca pana si cele mai mici detalii conteaza. Asta inseamna ca daca doriti sa ne vizitati, veti avea parte de servicii complete, realizate impecabil din dorinta de a contribui la indeplinirea visului de a avea parte de o vacanta ideala.

Scopul nostru este ca toti cei care ne trec pragul sa isi doreasca sa se reintoarca de fiecare data cu drag. Asadar, Pensiunea Cherhana va asteapta cu portile deschise de fiecare data cand va doriti sa petreceti timp in mijlocul naturii.