Pensiune Cherhana - Delta Dunarii

Divider Free Img 1

Cazare

 Cherhana Resort este compus din trei cladiri si insumeaza 19 camere (7 duble, 7 duble superioare, o suita de familie, si o suita cu 4 dormitoare). Acestea sunt dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat. De asemenea,  va pune la dispozitie o piscina de dimensiuni generoase, precum si o curte generoasa perfecta pentru plimbari si relaxare.

Divider Free Img 1

Restaurant

Mai mult, restaurantul are preparate delicioase, 100% naturale, facute dupa retete traditionale foarte vechi. In bucataria restaurantului se pregatesc produse proaspete, predominand preparatele din peste. Aici veti manca cea mai buna ciorba de peste, fara indoiala. Pentru mai multe informatii despre preturi accesati sectiunea TARIFE.

Divider Free Img 1

Excursii si Birdwatching

Crisan este o locatie de neuitat, datorita peisajelor si a linistei din jur. Pescuitul este principala activitate a localnicilor, insa si a turistilor care vor sa vina sa se destinda si sa se bucure de aceasta indeletnicire relaxanta. Intrucat in apele Dunarii sunt o multime de specii de peste, precum crap, caras, avat, somn, stiuca si nu numai, pasionatii de pescuit pot tine “firul intins” cat e ziua de lunga.

De altfel, aceasta zona este cunoscuta datorita multitudinii de specii de pasari. Veti observa ca pe parcursul plimbarilor cu barca veti avea ocazia de a vedea pasari migratoare, care calatoresc intre regiunea tropicala si arctica. Mai mult, veti observa specii de pasari rare, cu adevarat spectaculoase.

Divider Free Img 1

Daca nu sunteti un fan al pescuitului, dar doriti relaxare deplina, aceasta este, cu siguranta, locul potrivit. Aveti ocazia de a va petrece timpul in natura si de a va bucura de peisaje nemaipomenit de frumoase. Mai mult, lacurile care inconjoara pensiunea contureaza o priveliste incantatoare. Pentru mai multe informatii despre preturi accesati sectiunea EXCURSII.

Cu o intindere de peste 7 km, Crisan reprezinta un veritabil nod de plecare spre localitati din toata Delta:
spre nord catre Chilia Veche, balta Matita, Mila 23;
spre sud catre satul Caraorman si bratul Sfantu Gheorghe;
spre vest catre Tulcea;
spre est catre Sulina.
De aici e foarte simplu sa vizitati orice colt al Deltei Dunarii va doriti. Pentru a ne asigura ca aveti aceasta oportunitate, organizam excursii de aproape 4 ore, timp in care puteti sa admirati plante nemaintalnite, specii rare de pasari, paduri care au peste 3000 de specii de animale.

Delta Dunarii este o rezervatie cu adevarat incantatoare. Ea impresioneaza orice turist, indiferent ca vine din zona urbana sau rurala si isi doreste sa uite total de grijile zilnice. Fauna si flora sunt cu adevarat deosebite, iar pasionatii de fotografie au ocazia de a surprinde cadre unice.

Pentru o vacanta de vis va asteptam la Pensiunea Cherhana. Numai aici va puteti bucura de natura inconjuratoare si de peisaje pitoresti. Este locul ideal pentru relaxare si odihna!

Servicii
Divider Free Img 1

Activitati Turistice

Pescuitul

Este activitatea reprezentativa in Delta – zona ofera numeroase specii de pesti pentru pasionatii de pescuit (crap, caras, avat, somn, stiuca);

Excursii in Delta

Cei care se cazeaza la Pensiunea Cherhana
pot participa la
excursiile organizate de personalul pensiunii
catre Sulina, Caraorman, Letea si alte
lacuri si canale din Delta Dunarii

Birdwatching

Turistii care sunt in cautare de odihna si relaxare isi pot petrece timpul admirand imprejurimile si numeroasele specii de pasari;

Cherhana. Cazare. Excursii. Birdwatching
Cherhana. Cazare. Restaurant. Excursii in Delta Dunarii. Birdwatching. Hai in Delta si exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei! Cazare Delta Dunarii – camere dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat; piscina dotata cu jacuzzi si lumini; o curte generoasa! Va asteptam!

Divider Free Img 2

Hai in Delta!

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!