Pensiune Delta Dunarii - Cherhana Resort

Divider Free Img 1

Cazare

Bucurați-vă de confort și relaxare la Cherhana Resort, o destinație ideală pentru o vacanță în Delta Dunării. Cele 19 camere, inclusiv suite de familie și cu 4 dormitoare, dispun de băi individuale, TV și aer condiționat. Relaxați-vă la piscina generoasă sau plimbați-vă în curtea spațioasă. Rezervați acum!

Divider Free Img 1

Restaurant

Bucurați-vă de delicii culinare 100% naturale, pregătite în bucătăria tradițională a restaurantului nostru. Gustați preparate proaspete din pește, inclusiv cea mai bună ciorbă de pește din zonă. Pentru informații despre prețuri, consultați secțiunea TARIFE de pe site-ul nostru. Rezervați acum și experimentați bucatele noastre delicioase în Delta Dunării!

Divider Free Img 1

Excursii si Birdwatching

Bucurați-vă de o experiență memorabilă la Crisan, o locație unică datorită peisajelor naturale și liniștii din jur. Pescuitul este activitatea principală a localnicilor și turistilor care doresc să se relaxeze și să se bucure de acest hobby relaxant. În apele Dunării există o varietate de specii de pește, cum ar fi crap, caras, avat, somn, stiuca și multe altele, oferind oportunități nelimitate pentru pasionații de pescuit.

De asemenea, zona este renumită pentru multitudinea de specii de păsări. În timpul plimbărilor cu barca, veți avea ocazia de a vedea pasări migratoare care călătoresc între regiunea tropicală și cea arctică, precum și specii rare și spectaculoase de păsări. Rezervați acum o cazare în Delta Dunării și bucurați-vă de peisajele și fauna sălbatică unică.

De altfel, aceasta zona este cunoscuta datorita multitudinii de specii de pasari. Veti observa ca pe parcursul plimbarilor cu barca veti avea ocazia de a vedea pasari migratoare, care calatoresc intre regiunea tropicala si arctica. Mai mult, veti observa specii de pasari rare, cu adevarat spectaculoase.

Divider Free Img 1

Daca sunteti in cautarea unei vacante de relaxare in Delta Dunarii, Pensiunea Cherhana Resort este alegerea perfecta. Aici puteti sa va delectati cu peisaje uimitoare si sa va relaxati in mijlocul naturii. Lacurile ce inconjoara pensiunea ofera o panorama impresionanta. Daca pescuitul nu este pe placul dumneavoastra, puteti participa la diverse excursii pentru a explora cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii.

Cu o intindere de peste 7 km, Crisan este un punct de plecare ideal spre numeroase destinatii din Delta Dunarii. Puteti lua in considerare excursii catre Chilia Veche, balta Matita, Mila 23, satul Caraorman sau bratul Sfantu Gheorghe. Organizam excursii de aproximativ 4 ore, timp in care puteti admira peisaje deosebite, plante rare, specii de pasari si paduri cu peste 3000 de specii de animale.

Delta Dunarii este o rezervatie naturala unica, cu fauna si flora deosebite, care poate fi admirata de turisti din orice mediu. Pasionatii de fotografie au ocazia de a surprinde cadre unice, iar oricine isi doreste o vacanta de vis poate sa isi gaseasca linistea si relaxarea la Pensiunea Cherhana Resort. In plus, pentru mai multe informatii despre preturi si pachete turistice, accesati sectiunea EXCURSII de pe site-ul nostru. Va asteptam cu drag!

Cu o intindere de peste 7 km, Crisan reprezinta un veritabil nod de plecare spre localitati din toata Delta:
spre nord catre Chilia Veche, balta Matita, Mila 23;
spre sud catre satul Caraorman si bratul Sfantu Gheorghe;
spre vest catre Tulcea;
spre est catre Sulina.
De aici e foarte simplu sa vizitati orice colt al Deltei Dunarii va doriti. Pentru a ne asigura ca aveti aceasta oportunitate, organizam excursii de aproape 4 ore, timp in care puteti sa admirati plante nemaintalnite, specii rare de pasari, paduri care au peste 3000 de specii de animale.

Delta Dunarii este o rezervatie cu adevarat incantatoare. Ea impresioneaza orice turist, indiferent ca vine din zona urbana sau rurala si isi doreste sa uite total de grijile zilnice. Fauna si flora sunt cu adevarat deosebite, iar pasionatii de fotografie au ocazia de a surprinde cadre unice.

Pentru o vacanta de vis va asteptam la Pensiunea Cherhana Resort. Numai aici va puteti bucura de natura inconjuratoare si de peisaje pitoresti. Este locul ideal pentru relaxare si odihna!

Servicii
Divider Free Img 1

Activitati Turistice

Pescuitul

Este activitatea reprezentativa in Delta – zona ofera numeroase specii de pesti pentru pasionatii de pescuit (crap, caras, avat, somn, stiuca);

Excursii in Delta

Cei care se cazeaza la Pensiunea Cherhana
pot participa la
excursiile organizate de personalul pensiunii
catre Sulina, Caraorman, Letea si alte
lacuri si canale din Delta Dunarii

Birdwatching

Turistii care sunt in cautare de odihna si relaxare isi pot petrece timpul admirand imprejurimile si numeroasele specii de pasari;

Cherhana. Cazare. Excursii. Birdwatching
Cherhana. Cazare. Restaurant. Excursii in Delta Dunarii. Birdwatching. Hai in Delta si exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei! Cazare Delta Dunarii – camere dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat; piscina dotata cu jacuzzi si lumini; o curte generoasa! Va asteptam!
Divider Free Img 2

Hai in Delta!

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!