Restaurant Delta Dunarii - Crisan
Pensiunea Cherhana.ro

Resort turistic de 5 margarete, pensiunea Cherhana Resort reprezinta locatia ideala in care sa va planificati urmatoarea vacanta. Aici, pe langa relaxarea indusa de peisajele de poveste, la care se adauga servicii precum marina si piscina incalzita dotata cu jacuzii, aveti la dispozitie un restaurant cu preparate traditionale delicioase, gatite special pentru turistii care ne viziteaza anual.

Ne place sa spunem ca pensiunea noastra dispune de cel mai bun restaurant din Delta Dunarii, iar acest lucru poate fi confirmat de premiul “Margareta de Aur” castigat in anul 2013 de catre bucataria restaurantului pentru cele mai gustoase retete traditionale. Cu siguranta, va veti convinge de acest lucru inca de la prima comanda pe care o veti face la noi

Pentru ca promovam specificul traditional din Delta Dunarii, preparatele noastre sunt bazate in primul rand pe peste, din ingrediente 100% naturale. Asadar, va garantam ca ajunsi la Pensiunea Cherhana, veti putea spune ca ati mancat cea mai buna ciorba de peste.

Ne dorim sa petreceti cateva momente speciale in locatia noastra in care confortul turistilor nostri este pe primul plan. Cu siguranta, atunci cand va alegeti destinatia pentru vacanta, va ganditi nu doar la ceea ce ofera resortul in sine, ci si la conditiile de cazare, la ceea ce puteti manca pe perioada vacantei si, bineinteles, la modalitatile de petrecere a timpului liber.

Personalul pensiunii Cherhana Resort e de parere ca pana si cele mai mici detalii conteaza. Asta inseamna ca daca doriti sa ne vizitati, veti avea parte de servicii complete, realizate impecabil din dorinta de a contribui la indeplinirea visului de a avea parte de o vacanta ideala.

Scopul nostru este ca toti cei care ne trec pragul sa isi doreasca sa se reintoarca de fiecare data cu drag. Asadar, Pensiunea Cherhana Resort va asteapta cu portile deschise de fiecare data cand va doriti sa petreceti timp in mijlocul naturii.

Restaurant Cherhana ”mâncaruri și origini” in Crisan, Delta Dunarii
Restaurant Cherhana ”mâncaruri și origini” in Crisan, Delta Dunarii. Restaurant cu preparate traditionale delicioase, premiat cu “Margareta de Aur”, la tarife promotionale! Pensiunea Cherhana Resort va ofera cele mai bune conditii pentru a va petrece vacantele in mijlocul naturii. Rezervati ACUM!
Divider Free Img 2

Relaxare in Delta Dunarii

Exploreaza cea mai frumoasa parte a Romaniei!